Lagerstatus: På lager

Frosty tørkepapir (32 ruller)

kr 279,- inkl. mva.

Slitesterkt tørkepapir med suveren absorberingsevne produsert av 100% nyfiber. Papiret loer svært lite og egner seg perfekt til tilberedning av mat, eller øvrig bruk på kjøkkenet. Hver sekk inneholder 32 tørkeruller 2-lags kjøkkenpapir av meget god kvalitet.

Tjen opptil kr 221,- pr sekk (før frakt).

Utsalgspris kr 400-500.


Tilleggsinformasjon

Tørkepapir dugnad med suveren fortjeneste!

Frosty Super Soft er et slitesterkt tørkepapir med suveren absorberingsevne. Papiret er produsert av 100% nyfiber og hver pakke inneholder 32 tørkeruller 2-lags kjøkkenpapir av meget god kvalitet. Både antall ruller og selve utformingen på pakken gjør dette papiret meget godt egnet for salg i forbindelse med dugnad. Hver tørkerull er på hele 15 meter som gir deg totalt 480 meter pr sekk!

Fortjeneste før frakt opptil: kr 221,- pr sekk. Anbefalt utsalgspris pr sekk: kr 400-500,-.

Høyest estimert fortjeneste er basert på egen transport.

Under produksjonen av Frosty Super Soft tørkepapir ble det lagt ned dusinvis av timer med forskning og testing. Målet i seg selv var ikke vanskelig å definere - hvordan skape et perfekt kjøkkenpapir. Man må da ta i betrakning at det finnes mange oppfatninger av hva som kjennetegner en tørkerull av høy kvalitet. Flere kunder har sterke meninger om at den viktigste egenskapen, er at papiret ikke skal legge igjen rester på blanke overflater (populært kalt loe). Andre mener at den viktigste egenskapen er papirets evne til å holde på vann, også kalt absorbasjonsevne. Et annet hovedmål som mange er svært opptatt av, er at papiret må være miljøvennlig og bidra til å skape mindre avfall. Det som kan være en utfordring for mange produsenter er å produsere tørkeruller med gode og balanserte egenskaper. Det er nettopp balansen og kombinasjonen av egenskapene som gjør Frosty Super Soft tørkepapir til det fantastiske papiret det er. Vi kan trygt anbefale dere å selge dette papiret når dere skal ha dugnader.


Spesifikasjoner

Lengde pr rull 15 meter
Meter totalt per sekk 480 meter
Antall sekker per pall 30 sekker
Kvalitet 100% nyfiber.
Antall ruller per sekk 32

Dugnadsansvarlig

Dokument som brukes for å få god oversikt over dugnaden.

Last ned

Bestillingsliste

Brukes av alle i gruppen til å skrive ned bestillinger.

Last ned

Brosjyre

Utskriftsvennlig brosjyre for dette produktet.

Last ned

Kundeservice

Åpent 08:00 - 22:00 man-søn

Vi gleder oss til å hjelpe deg med å komme i gang med dugnaden. Kontakt kundeservice på telefon, email eller bruk skjemaet nedenfor.

Email

Send e-post: Klikk her

Telefon
45407428 | 45394184
Åpningstider

08:00 - 22:00 man-søn

Ordretelefon
08:00-22:00

45407428