Telefon: 47 99 75 00 | 45 40 74 28
Send oss en e-post: Klikk her

Hvem er Dugnadsportalen?

Dugnadsportalen AS er et selskap som arbeider med dugnad og inntekstgivende aktiviteter i nært samarbeid med lokale lag og foreninger over hele landet. Våre produkter egner seg utmerket til dugnadsarbeid, og er priset med tanke på at deres gruppe skal tjene mest mulig. Produktene som føres er grundig testet for å sikre at kundene får den kvaliteten de fortjener.

Vi hjelper deg gjerne med tips og råd slik at du raskt kan komme i gang med å tjene ekstra penger. Kontakt oss gjerne på telefon eller send oss en uforpliktende mail. Vårt konsept er meget enkelt og du og din gruppe vil snart være i gang med inntektsbringende arbeid i form av lettsolgte produkter av høy kvalitet.

Gratis vareprøve: Dugnadsportalen tilbyr kun produkter av høy kvalitet. Vi vil gjerne at du skal se produktene før du legger inn en ordre, og i den anledning kan vi sende deg en gratis vareprøve til valgfri adresse. For å motta en gratis vareprøve klikk på linken nedenfor. På vareprøvesiden velger du produktet du ønsker, og fyller inn dine opplysninger i skjemaet nedenfor. Dugnader med toalettpapir, tørkepapir eller biffsalami skal være en enkel måte å tjene penger til skoletur, russebuss, idrettslaget, speidergruppen. Gratis vareprøve!

Hva er dugnad