Dugnadsguide

 

Valg av dugnad

Start først med å bli enig om hvilken form for dugnad som skal gjennomføres. I de fleste tilfeller vil det være snakk om å velge mellom salgsbaserte dugnader, eller arbeidsdugnader. I første omgang kan det virke fristende å se nærmere på arbeidsdugnader, men husk at denne type dugnad ofte gir begrenset inntjeningsmulighet. Så eksempelvis hvis gruppen har et mål om å tjene ca kr 20 000, og arbeidsdugnaden kun gir kr 10 000, må man allikevel finne en ny dugnad for å nå målet. I tillegg kan det være vanskelig å finne arbeidsdugnader. Vi anbefaler derfor at dere i første omgang velger en salgsbasert dugnad og ser hvor langt dere kommer med dette.

 

Mest lønnsom

Det finnes mange ulike salgsdugnader på markedet, men salg av toalettpapir og dugnad med sokker har vist seg å være de mest lønnsomme og enkleste. Derfor har Dugnadsportalen brukt mye tid på fremskaffe nettopp toalettpapir og sokker av suveren kvalitet. Vi ønsker gjerne at du opplever kvaliteten selv og tilbyr derfor gratis vareprøver av alle våre produkter.

 

Hvordan selge

De fleste gruppene selger gjennom sosiale medier, til familie, naboer og bekjente. De gruppene som har solgt mye (mer enn 15 produkter per deltager) har ofte gått sammen to og to i nabolaget der de bor. Da forklarer de gjerne litt om produktene som selges og hva pengene skal gå til. På Dugnadsportalen kan du laste ned bestillingslister som brukes til å føre opp kunder dere selger til. På bestillingslistene finner du også informasjon om produktene som selges.

 

Selg på nytt

I de fleste tilfeller vil det være nok med en salgsbasert dugnad, men skulle det allikevel mangle litt kan dere alltid gjennomføre en ny runde. Husk også at når første salgsbaserte dugnad er gjennomført, er det bare å vente i 2-3 måneder og selge på nytt til de samme kundene. På den måten kan dere gjennomføre flere dugnader uten å bruke mye tid på salget.

Kundeservice

Åpent 08:00 - 22:00 man-søn

Vi gleder oss til å hjelpe deg med å komme i gang med dugnaden. Kontakt kundeservice på telefon, email eller bruk skjemaet nedenfor.

Email

Send e-post: Klikk her

Åpningstider

08:00 - 22:00 man-søn

Ordretelefon
08:00-22:00

45 40 74 28