Grunnleggende vilkår for bruk

Velkommen til Dugnadsportalen.no. Ved bruk av vår nettside godtar du å overholde følgende vilkår og betingelser for bruk, som sammen med våre retningslinjer for personvern styrer forholdet mellom deg og Dugnadsportalen.no.

Bruk av nettstedet er underlagt følgende vilkår for bruk:

Innholdet på sidene er generell informasjon og kan endres uten varsel. Din bruk av informasjonen eller materiale på webområdet er helt på eget ansvar. Det er ditt eget ansvar å sikre at alle produkter, tjenester eller informasjon som er tilgjengelig gjennom dette nettstedet, oppfyller dine krav. Varemerker, logoer og servicemerker ("merker") vist på området kan ikke brukes til noe formål, inkludert, men ikke begrenset til å bruke metakoder på andre sider eller sider på Internett uten skriftlig tillatelse fra eieren av merkene. All informasjon og innhold som finnes på dette nettstedet er beskyttet av opphavsrett. Det er forbudt å endre, kopiere, distribuere, overføre, vise, publisere, selge, lisensiere, skape, avledede eller å gjøre noe av innholdet tilgjengelig for kommersielle eller offentlige formål. Uautorisert bruk av webområdet kan gi opphav til krav om erstatning og/eller være kriminelt. Dette nettstedet kan ha lenker til andre nettsteder der du kan forlate denne siden og gå til et tredjepartsmateriale. Leverandøren har ingen skjønn til å endre, oppdatere eller styre innholdet på eksterne nettsteder. Det faktum at Dugnadsportalen linker til et nettsted er ikke en anbefaling, godkjenning, sponsing eller tilknytning til disse nettstedene, dens eiere, eller leverandører.

Kundeservice

Vi gleder oss til å hjelpe deg! (08:00 - 22:00)

Ønsker du mer informasjon om noen av våre produkter, dugnad eller andre tjenester? Kontakt kundeservice på telefon, email eller bruk skjemaet nedenfor.

Email

Send e-post: Klikk her

Åpningstider

08:00 - 22:00 (man-søn)

08:00-22:00
man-søn

45 39 41 84