russedugnad

Russedugnad!

Hvordan tjene penger på dugnad?

Dugnadsportalen tilbyr dugnad for russ. Vår erfaring viser at salgsbaserte dugnader gir best avkastning for russen. Russetiden innebærer flere økonomiske utfordringer. Det er nettopp den økonomiske delen vi ønsker å hjelpe russen med. På denne siden finner dere informasjon om hvordan dere blant annet kan selge dopapir med fri frakt på russe dugnad. Flere russegrupper ønsker penger til russetiden slik at de kan kjøpe seg en russebil eller russebuss. Ofte koster det mye bare å få bussen i kjørbar stand, og det er før man i det hele tatt har startet med å pusse opp eller "style" russebilen. Ikke bare er det kjøretøyet som koster mye, selve russedressen og tilbehøret kan fort komme opp i noen tusenlapper. Så må man sette av kroner til mat, drikke, bensin og andre utgifter som skal holde i hele 17 festlige dager. Vi har lang erfaring og kan derfor si hvordan Norges beste russedugnad kan gjennomføres. Et godt råd til russen er å ta kontakt med oss før russefeiringen starter.

Hva er dugnad for russ?

En dugnad for russ innebærer ofte salg man kan tjene penger på eller normalt arbeid. Vi anbefaler russen å kombinere disse to formene for å få mest mulig ut av aktivitetene. Når det gjelder salgsbaserte dugnader anbefaler vi russen å selge varer av god kvalitet. Dette gir dere muligheten til å få gjensalg på en enkel måte. Selg varene på nytt til de samme kundene etter ca 2-3 måneder. På den måten vil gang nummer 2, 3 eller 4 være mye enklere og gi høy fortjeneste.

Tips som gir penger i russekassa

Våre mest populære dugnadsvarer i forbindelse med russedugnad er salg av toalettpapir. Dette er en meget enkel dugnad der dere deler opp salget i forhold til hva dere klarer å selge per person. Vi tilbyr tre typer toalettpapir av høy kvalitet som leveres i ulike papirsekker. Det virker kanskje rart at noen skulle bry seg om kvaliteten på selve dopapiret, men saken er at i Norge er man ganske så nøye på valg av toalettpapir. Et godt tips til russen er at dere kan vurdere å selge tørkepapir hvis dere opplever at mange deler ut toalettpapir i deres distrikt. Kjøkkenpapir brukes av de fleste husstander i Norge, så dette er også et lettsolgt alternativ som kan gi dere stor suksess. Husk også på at om dere velger Dugnadsportalen som samarbeidspartner vil dere få god kvalitet og fri frakt i hele landet!

Kundeservice

Åpent 08:00 - 22:00 man-søn

Vi gleder oss til å hjelpe deg med å komme i gang med dugnaden. Kontakt kundeservice på telefon, email eller bruk skjemaet nedenfor.

Email

Send e-post: Klikk her

Telefon
45394184 | 45407428
Åpningstider

08:00 - 22:00 man-søn

Ordretelefon
08:00-22:00

45394184