Lagerstatus: På lager

Merino ullsokker (3-pk)

kr 170,- inkl. mva.

Behagelige og holdbare merino ullsokker. Ull absorberer fuktighet og holder føttene varme, selv når de er våte. Leveres i flott gaveeske.

Fortjeneste kr 100-130,- pr pakke (utsalgspris kr 270-300,-).

Pris per pakke (3-pk)


Tilleggsinformasjon

Dugnad med ullsokker

De siste årene har det blitt populært å selge sokker på dugnad. Sokker tar lite plass, gir høy fortjeneste og er enkelt å selge. Vi anbefaler at hver deltager selger mellom 5-10 pakker. Dette vil gi gruppen en fin inntekt, uten at dere trenger å bruke mye tid på dugnaden. Dere tjener kr 100-130,- pr pakke og selger den ut for kr 270-300,-.

Hvorfor sokker av ull?

Ull har blitt flittig brukt til å lage sokker i århundrer. De naturlige ullfibrene holder formen godt og er enkle å vaske. Ull absorberer fuktighet og holder føttene varme, selv når de er våte. Når det er kaldt ute, forblir blir føttene varme og behagelige med ullsokker. Ull kan absorbere en vesentlig mengde fuktighet - langt mer enn bomull. Disse egenskapene gjør at det rynkefrie materialet forblir like populært i dag.

Fakta om ull

Ullfirbernes overflate er dekket av skjell som ligger over hverandres som takstein. Utenpå skjellene ligger en tynn hinne, epikutikulaen, denne gjør fiberoverflaten vannavstøtende, men er gjennomtrengelig for vanndamp. Skjellene og krusningen fører til at tekstiler av ullfibere inneholder mye luft,tekstilene får dermed en spesielt god varmeisolerende evne. Ullfibrernes beskaffenhet gjør at de kan ta opp relativt store mengder fuktighet fra den omgivende luft. I våt tilstand er ullfibrene plastiske, dvs. de lar seg forme med mekaniske hjelpemidler og går ikke tilbake til sin opprinnelige tilstand uten en ny mekanisk påvirkning eller væting. Ull er den minst brennbare av naturfiberne, det er også utviklet en prosess som reduserer de strenge krav som f.eks. stilles til tekstiler ved bruk i passasjerfly.


Spesifikasjoner

Type sokk Merino ullsokker
Innhold 45% merinoull, 30 % polyester, 20% nylon og 5 % elastane. Vaskes ved 40 grader.
Størrelse One size, 39-45
Farge Sorte

Dugnadsansvarlig

Dokument som brukes for å få god oversikt over dugnaden.

Last ned

Bestillingsliste

Brukes av alle i gruppen til å skrive ned bestillinger.

Last ned

Brosjyre

Utskriftsvennlig brosjyre for dette produktet.

Last ned

Kundeservice

Åpent 08:00 - 22:00 man-søn

Vi gleder oss til å hjelpe deg med å komme i gang med dugnaden. Kontakt kundeservice på telefon, email eller bruk skjemaet nedenfor.

Email

Send e-post: Klikk her

Telefon
45394184 | 45407428
Åpningstider

08:00 - 22:00 man-søn

Ordretelefon
08:00-22:00

45394184