Tjen penger til klassetur! Få et skreddersydd tilbud tilpasset din klasse!

Hvorfor tjene penger til klassetur?

Det å tjene penger til klassetur gjør det mulig å sende elever på skoletur, selv om foreldrenes økonomi ikke skulle strekke til. I noen tilfeller har vi sett egenandeler på over kr 10.000,- pr elev. Det er da lett å forstå at noen husholdninger vil ha problemer med å møte et så høyt beløp. Nettopp derfor har vi gjort det enkelt for alle klassetrinn som ønsker å tjene penger. Start først med å velge hvilken type dugnad gruppen vil gjennomføre. I hovedsak deler vi opp alternativene i to grupper - arbeidsdugnad eller salgsdugnad. Vi anbefaler dere å gjennomføre en salgsdugnad. Dette er ofte enklere å få til, og dere vil i de fleste tilfeller bli ferdig mye fortere. Når dere har valgt hva dere vil gjøre, er det lurt å bli enig om et passende beløp, alle i klassen har som mål om å oppnå.

Penger til klassetur?

Avtal et møte og bli enig om å nå et fornuftig beløp alle vil klare å få til. Ikke legg listen for høyt i første omgang. Klarer dere å nå målet før tidsfristen dere har satt, kan dere heller ta en ekstra runde.

Skreddersydd konspet for skoletur

Vårt skreddersydde konsept for skoleklasser gjør det mulig å tjene penger på en enkel, morsom og i mange tilfeller relasjonsbyggende måte. Konseptet går ut på at klassen i fellesskap selger enkle forbruksprodukter til venner og kjente. Vi anbefaler at to elever og deres foreldre samarbeider om å nå et avtalt beløp. På den måten kan elevene også bli bedre kjent med andre i klassen som man kanskje ikke normalt, tilbringer mye tid sammen med. Vi anbefaler at dere selger toalettpapir eller tørkepapir som alle må kjøpe på butikken allikevel. Klassen kan derfor selge dugnadsprodukter med høy fortjeneste til helt vanlige butikkpriser. Våre produkter finner du i menyen øverst på denne siden.