Tjen penger på toalettpapir...

Enkel dorulldugnad med toalettpapir

Dugnadsportalen tilbyr dorull dugnad med hele tre ulike alternativer innen toalettpapir, som dere lett kan selge. Du kan nå velge mellom to varianter av 56 rullers sekkene. En med hele 1540 meter i sekken eller en som har 952 meter i sekken. Når det gjelder sekkene som inneholder 48 doruller er det 1248 meter i sekken. Fordelen med sekkene som inneholder 56 ruller er høy fortjeneste! Vi kan tilby helt opptil 210,- pr sekk dere selger. Fordelen med sekkene som inneholder 48 ruller er forpakningen som er meget kompakt og fraktvennlig. Kort fortalt kan du frakte mange sekker av typen som inneholder 48 doruller selv om du har liten bil.

Dorull dugnad med toalettpapir av høy kvalitet

Når du planlegger dine dugnader i forhold til salg av dopapir er det viktig å velge den beste kvaliteten for dine kunder. Dette vil gjøre det enkelt når du ønsker å selge nye sekker toalettpapir senere til de samme kundene. Alle typer toalettpapir levert av Dugnadsportalen er produsert av høyeste kvalitet og råvarene er av 100% nyfiber. Vi har også fokus på at papiret skal være lettoppløselig og passe alle toalettvarianter. Vårt toalettpapir som du kun kan kjøpe gjennom Dugnadsportalen er spesielt utviklet for salg i forbindelse med dugnad. Dette gjenspeiler seg blant annet i at sekkene er solide og fraktvennlige.

Kundeservice

Åpent 08:00 - 22:00 man-søn

Vi gleder oss til å hjelpe deg med å komme i gang med dugnaden. Kontakt kundeservice på telefon, email eller bruk skjemaet nedenfor.

Email

Send e-post: Klikk her

Åpningstider

08:00 - 22:00 man-søn

Ordretelefon
08:00-22:00

45 39 41 84